Pahoittelen, että tässä osassa edetään ehkä hieman nopeasti, mutta muutamia kuvia on johonkin hukkunut, ja jakson pituuden takaamiseksi piti edetä jokseenkin nopeaa.

318529.jpg

Karenin synnytys käynnistyi olohuoneessa juuri kun hän oli menossa nukkumaan. Jollen itse ole aivan sekaisin, voisin väittää että synnytys alkoi päivän liian aikaisin. o.o

318531.jpg

Pääasia kuitenkin että Karen sai terveen poikavauvan, joka nimettiin Aaroniksi.

318537.jpg

Santeri oli hyvin innoissaan pikkuisesta. Aina lellimässä ja heikuttamassa poikaa. Hyvä ettei Aaron yrjönnyt isänsä päälle.

318542.jpg

Kauaa ei pelkkään Aaroniin ehditty keskittyä, kun tuli Amandan aika kasvaa lapseksi. Ainoastaan äiti ehti paikalle tyttärensä kasvua katsomaan, koska isä oli tavalliseen tapaansa heiluttamassa Aaronia.

318545.jpg

Tadaa, kas tässä on Amanda Smith. Mielestäni hänestä tuli todella sievä. Ehkäpä hän onkin perijä tästä sukupolvesta..?

318548.jpg

Sievä hän oli myös naapurin kaljun Nicholaksen mielestä. Amanda on tässä jo niin isoa neitiä, että..:D

318551.jpg

Amanda yritti kovasti olla Nicholakselle mieliksi ja päätti esittää kärrynpyörän tekemistaitojaan. Mutta kuinka ollakaan, hienosti alkanut kieppi päätyi muksahdukseen ja Nicholas vain buuasi ja nauroi taustalla. Voi Amanda -parkaa.

318557.jpg

Hupsista, Aaronkin kasvoi. Kaikki tapahtuu niin kauhean äkkiä tässä perheessä, ettei edes kameran kanssa perässä pysy. Myös vessa, jossa Aaron kasvoi, saatiin uudistettua Karenin työbonuksella.


318567.jpg

Amanda on yksi pelini viisaimmista tytöistä. Hän sai toisena koulupäivänänään kympin todistuksen, ja vielä 100 simoleonia tuotokkaasta keksinmyynnistä.

318572.jpg

Samoihin aikoihin kun Amanda tuli koulusta, Karen saapui töistään. Amanda juoksi heti äitinsä luo vinhasti huitoen. "Äiti, äiti! Sain kympin!" Amanda hehkutti ja sai palkkioksi äidiltään ison halin ja hurraahuutoja.

318559.jpg

Tarkoituksenani oli hankkia tähän perheeseen ainoastaan kaksi lasta, mutta kuinkas kävikään. Pienen näppäilyvirheen ansiosta perheeseen on tulossa kolmas lapsi. Raskaus näytti olevan tähän astisista kaikkein vaikein, koska Karen ei muuta tehnyt kuin söi, nukkui ja kävi vessassa. Lastenhoito jäi kokonaan Santerin hartioille ja hän meinasi menettää työnsä.

318564.jpg

Santeri hoiti lapsia kuitenkin tunnollisesti. Heti kun keittiöön oli saatu seinät ja lattia, Santeri asettui opettamaan Aaronille tärkeitä sanoja. Fiksu Aaron sanoi ensimmäisenä sananaan "syöttötuoli".

318565.jpg

Rankan opetuksen jälkeen lapsi oli tietenkin väsynyt. Santeri ei ehtinyt viedä poikaa kehtoon, ennen kuin tämä pyörtyi lattialle. Aaronista niin pitävä Santeri ei huolestunut poikansa pyörtymisestä, kuten tavallisesti käy, vaan tämä rupesi nauramaan! Aikansa siinä hihiteltyään Santeri nosti väsyneen vaippapepun nukkumaan.

318582.jpg

Juuri hiustyyliään muuttanut Karen oli koko ajan todella väsynyt. Hän pyörtyi kolmesti ja jopa laski kerran alleen, kun kaikki tarpeet olivat jatkuvasti erittäin alhaalla vaikka mitä tekisi. Aivan kuittina hän sitten vetäytyi punkkaansa.

318594.jpg

Heti kun hän oli päässyt vuoteeseensa, painajaiset alkoivat vainota häntä. Syntyisi nyt mokoma muksu, en halua että kantaäiti kupsahtaa ennen mummoikää ja ilman platinahautaa.

318659.jpg

Karenilta jäi kuitenkin hieman energiaa hoitaa parisuhdettaan. Santeria oli pakko päästä pussaamaan vähintään kerran päivässä!

318607.jpg

Onneksi kiinalaista ruokaa sai tilattua nopeasti, ettei tarvinnut kokkailla. Karen popsi hyvällä ruokahalulla monta kipollista kiinalaista.

318622.jpg

Kun Karen oli syönyt runsaasti, hän vaihtoi ylleen kuntoiluasun, jossa oli miellyttävämpi torkkua, ja kävi sohvalle pitkäkseen. Kohta hänen kehoaan ravisutti vahvat supistukset ja lapsivesi meni. Nyt se kiusankappale tulee, vihdoin!

318647.jpg

Sieltä tupsahtikin sitten isänsä ihonvärin perinyt Amber -typsy. Mutta hetkonen.. Miksi hän on isänsä sylissä?

318650.jpg

Tietenkin siksi, että sieltä tulee kaksi lasta! Karen oli jo kauhuissaan kun Amberin syntymän jälkeen kipu ei hellittänytkään yhtään, vaan piti ponnistaa lisää.

318662.jpg

Kuopukseksi syntynyt lapsi on myöskin tyttö, joka peri äitinsä ihonvärin ja molempien vihreät silmät. Pikku söpöliini sai nimekseen April.

Miten suurperheen arki jatkuukaan? Sen saat tietää kun luet seuraavan osan.