402675.jpg

Aloitetaan tämä jakso sporttisesti. April oli päättänyt laihtua entisestään ja jumppasi ahkerasti. Taitaa nuoren neidon tavoitteissa kiillellä kuntostipendi.

402689.jpg

Lapsuus on lyhyt, ja tässä April onkin jo teini. Kaunotar sai tavoitteekseen perheen ja ihailee hyvässä kunnossa olevia blondeja simejä, eikä voi sietää lihavuutta.

402692.jpg

Tässä sitten Amber, joka innostui leikkimään liian vaalealla huulikiillolla. Neito sai tavoitteekseen mammonan ja ihailee ruskea- sekä vaaleahiuksisia simejä. Löyhkää hän ei voi sietää.

402693.jpg

Jo samana iltana Amber päätti häipyä yliopistolle muhkean stipendipinonsa kanssa. April seurasi perässä, ja näin neljä Smithin perheen jäsentä pääsevät aloittamaan yhdessä opintonsa.

402698.jpg

Tässä on Amanda. Esikoinen päätti räväyttää tyylillään, ja unohtaa kiltin uraohjuksen imagonsa kaapinpohjalle. Nyt musta hiusväri, sähäkät raidat, pääkallot, vahva silmämeikki ja mustat vaatteet olisivat hot!

402702.jpg

Nuori komistus Aaron. Mies ryhtyi opiskelemaan ahkerasti heti asuntolaan tultuaan ja päätti unohtaa kaiken muun paitsi pääaineensa biologian.

402701.jpg

Tässä näemme Amberin. Hän ei vieläkään päässyt ylitse liian vaaleasta huulikiillosta, mutta mitä siitä. Ilmeisesti hän halusi herättää huomiota vaaleiksi värjätyillä kutreillaan ja pissismeikillään, eikä jäädä sisarensa Amandan varjoon.

402697.jpg

Viimeisenä, muttei vähäisempänä April. Hän ei kauheasti teiniajoistaan muuttunut, vaan säilyi kaunottarena. Neitokainen ei halunnut tehdä mitään rajua imagomuutosta kuten isosiskot, vaan pysytteli rauhassa omana itsenään.

402719.jpg

Aaronin lupaus pelkkään opiskeluun keskittymisestä ei tainnut oikein pitää. Jo kolmantena opiskelupäivänään mies iski silmänsä tähän vaaleaan neitoon, joka mitä ilmeisemmin pitää Aaronia kuumana pakkauksena.

402721.jpg

Pian nuoret päätyivätkin suutelemaan intohimoisesti keskelle asuntolan aulaa. Taustalla isosisko Amanda nyökyttelee hyväksyvästi veljensä toimille.

402726.jpg

Ei Aaron sitten malttanut jättää suhdettaan Viljaan pelkästään pussailutasolle, vaan pari ryhtyi harrastamaan ensimmäistä kertaa vaakamamboa.

402732.jpg

Ekan kertansa jälkeen Aaron oli niin hurmaantunut, että kosaisi Viljaansa. Vilja tietenkin suostui, olihan hän jopa värjännyt hiuksensa tilanteen kunniaksi.

402756.jpg

Ihme on tapahtunut. Ennustajaeukolta saa viidellä simoleonilla komean treffiseuralaisen. Amberin uusin valloitus on Hemmo Mattila, tummahipiäinen komistus. Taas kerran Amanda on päässyt todistamaan sisaruksensa lemmenkohtausta. Tällä kertaa kasvoilla ei kuitenkaan ole hymyä, kateudenpoikanenko siellä on? (psst. Smithit saivat tarpeeksi rahaa kokoon ja pystyivät ostamaan tämän hienon talon itselleen opintojensa ajaksi.)

402746.jpg

Mihin Amanda on menossa? Taksille, minneppäs muuallekaan. Amanda päätti keskeyttää opintonsa, sillä hänestä ei olisi tulossa perijää.

402748.jpg

Seuraavana aamuna isosiskonsa jälkiä taksille seurasi Aaron. Hänkään ei olisi perijä, joten kotiin voisi palata hyvillä mielin ilman tutkintotodistusta.

402751.jpg

Kolmas opintojensa keskeyttäjä on... April. Hänellä oli jo suunnitelmissaan ryhtyä malliksi Crystal Springsin johtavalle muotitalolle, eikä siihen mitään tutkintoja tarvita. Heihei April, nähdään myöhemmin.

402753.jpg

Amber jäi jäljelle ja on näin Smithien ensimmäinen perijä. Kunnianhimoisen kaunottaren pääaineena on teatteritaito, sillä hän on päättänyt ryhtyä näyttelijättäreksi. Mutta kuka pystyy keskittymään lopputyön kirjoittamiseen kun takana hihhuloi joku päästään vialla oleva huutosakkilainen?

402775.jpg

Edes Amber ei jaksa keskittyä pelkästään opintoihin, vaan pyysi rakkaan Hemmonsa treffeille.

402780.jpg

Nuori pari siirtyi poreammeeseen viettämään treffejään. Ammeessa lillui kuitenkin vielä se sama tuttu, inhottava huutosakkilainen. Amber ei antanut tuon typerän kiljujan häiritä lemmenhetkeään, vaan ryhtyi pelehtimään Hemmon kanssa. Ilmeestä päätellen huutosakkilainen (joka tuntuu tottelevan nimeä Milja) ei ole kovin innostunut seuraamaan parin rakkaudenosoitusta.

402797.jpg

Loppuopinnot sujuivat kevyesti meditoiden. Pikku vinkkinä kuitenkin, ehkä henkinen rentoutuminen keskellä ajoväylää ei ole kovin järkevää...


402804.jpg

Opinnot olivat äkkiä ohitse ja Amber valmistui laudaturein. Pikaisesti vain taksiin ja kotiin perustamaan perhettä.


402816.jpg

Oma koti kullan kallis! Kesken jumppatuokion mahassa alkoi pyöriä. Olisikohan siellä jo esikoinen tulossa? Amber ja Hemmo olivat päättäneet hankkia ensin jälkikasvua ja avioitua vasta myöhemmin, ihan vain siltä varalta että jos yhteinen elämä ei sujukaan niinkuin odotettiin.

402823.jpg

Epähuomiossani en ollut ottanut kuvia raskausajasta, mutta käärö sieltä nyt jokatapauksessa oli tulossa. Amberin tuskat alkoivat, kun hän oli menossa laittamaan aamiaista. "APUAAA!! Minä kuolen!" Huuto kaikui talossa ja paikalle ryntäsi ensimmäisenä samanä päivänä vanheneva Santeri. "Jipii, lapsenlapseni! Hyvä Amber, ponnista!"

402824.jpg

Tälläinen nykerö sieltä tuli. Tulokas sai nimekseen Toby Smith, eli poikavauveli kyseessä. Voi että on söötti.

402827.jpg

Samana iltana oli vuorossa Santerin syntymäpäivä. Viimeinen kuva herrasta nuorekkaana ja komeana..

402828.jpg

Karen oli epäilyttävän innoissaan miehensä vanhenemisesta, ja päätti esitellä loistavaa pepsodent -hymyään.


402834.jpg

Santerista tuli oikein komea vanhus. Kauheasti piirteet eivät rupsahtaneet ja hän vanheni arvokkaasti, saaden jopa ihan hienot vanhusvaatteet.

402835.jpg

"Voiiii, rakas, olet edelleen komea ja ihana Santerini!" Karen hihkui halaten juuri vanhentunutta miestään.

Miten arki perheessä jatkuu? Saako Toby sisaruksia? Se selviää seuraavasta jaksosta.