Jäitpäs kiinni. Nyt kun luet, kommentoihan myös.

341009.jpg

Kukas se siinä? Aaron tietenkin. Nuori hurmuri pääsi jo kasvamaan ja tältä hän näyttää. Aaron oli niin innoissaan kasvustaan että päätti hankkia jopa lävistyksen äitinsä kauhuksi.

341037.jpg

Talosta loppui tila, kun kaksoset syntyivät. Siksi Amanda joutuikin kuorsaamaan yönsä äitinsä vieressä ja isäparka joutui sohvalle.

341010.jpg

Tilaongelma taisikin pahentua lisää, kun perheen lapset päättivät kasvaa oikein vauhdikkaasti. Tässä taaperoikään ehtinyt Amber trendikkäiden hiustensa kanssa.

341015.jpg

April -kulta, se on Amberin pullo. Mikset joisi omastasi joka nököttää ihan vieressäsi? (Aprilin kasvokuva on uiskennellut jonnekkin, pahoitteluni.)

341020.jpg

"Hiitäs hait tuhma pikkuhisko!" Amber käkätti selätettyään Aprilin tuttipullokamppailussa. Taka-alalla honkkeloi joku Santerin lukuisista kavereista.

341021.jpg

Aaron oli pettynyt kun ei heti saanutkaan kymppiä. Kyllähän se sieltä sitten irtosi, kolmantena koulupäivänä.

341025.jpg

"Äitee, mulla on vähän kummallinen olo." Amanda valitti äidilleen eräänä iltana. Karen tyytyi vilkaisemaan tytärtään rauhallisesti ja toteamaan "Älä sitten siinä tönötä, vipinää kinttuihin ja käy keittiössä hakemassa vähän buranaa, niin eiköhän helpota.." Kauhean kannustavasti kohtelet lapsiasi, Karen.

341029.jpg

Ei Amanda ehtinytkään hakemaan buranaa, vaan hän kasvoi. Hän sai perhetavoitteen, mieltymykset ovat muokatut hiukset ja kunto, inhokki taasen löyhkä.
Tässä hän on pienen meikkauksen ja hiustenlaiton jälkeen. Erittäin sievä hänestä kyllä tuli, ken tietää mitä kohtalo on hänelle määrännyt..

341046.jpg

Amber oli oikea villivekara. Aina kun hän heräsi ja huomasi ettei kukaan ollutkaan ottamassa häntä pois, ei muuta kun reuna alas ja pihalle.

341047.jpg

"Amanda? Yrittääkö tuo setä tehdä sulle pahaa?" Aaron tiedusteli kun eräs poika innostui tekemään lähempää tuttavuutta isosiskon kanssa. "Joo, yrittää se." Amanda totesi ja reippaana nuorena isäntänä Aaron antoi kyytiä tuolle limanuljaskalle.

341051.jpg

Samaan aikaan kun Aaron hommasi Amandan innokasta ihailijaa ulos, Santeri pussaili takapihalla kaunista ja ihanaa työtoveriaan. Kumpa Karen olisi kotona seuraamassa näitä suhdesotkuja, mutta jonkun on sentään oltava tunnollinen ja hankittava leipä pöytään.

341058.jpg

Aaronin paras kaveri tuli käymään. Tämä kalju nuorimies ihmetteli kaverinsa isän tapoja. "Hei haloo, mäkin haluaisin käyttää pönttöä.." Casper marisi katsellessaan Santerin vessatuokiota.

341067.jpg

Seuraavana päivänä Amanda toi kotiin vähän miellyttävämmän nuorukaisen. Nuoren parin harmiksi ikkunan luo sattui vapaapäivää viettänyt Karen joka tyrmistyi nuorten käytöksestä niin että leuka tippui varpaisiin. "Miten nuo uskaltavat keskellä päivää?! Hyvänen aika, ei minun nuoruudessani.." Onkohan Kareniin iskenyt varhaiskurppaisuus?

341065.jpg

Amandalle jäi silti miessotkuiltaan aikaa leikittää myös pikkuveljeä. Nämä kaksi jaksoivatkin tanssahdella yömyöhään.

341069.jpg

"Juhuu! Olen huipulla! Kuulkaa kaikki, olen huipulla, trallaallaa.." Amanda ryhtyi hehkuttamaan tultuaan töistä eräänä päivänä. Hän oli päässyt teiniuransa huipulle. Ennustaisin tälle tytölle tulevaisuuden uramenestystä.

341079.jpg

Illan hämärryttyä nuori nainen päätti avata tien tiedon maailmaan. Hän lähti yliopistolle mukanaan stipendit luovuudesta, karismasta, logiikasta ja hienoista arvosanoista. Heihei Amanda, toivottavasti nähdään myöhemmin!

341086.jpg

Karen ja Santeri huomasivat järkytyksekseen että kaksosten synttärit ovat huomenna ja April on jäänyt täysin Amberin varjoon, sillä isompi sisko oli kerännyt täydet pisteet luovuudesta, logiikasta ja karismasta, sekä lisäksi oppinut kävelemään, puhumaan ja käyttämään pottaa mallikkaasti, April oppinut vain pottailun ja saanut muutaman pisteen karismasta. Santeri istuutuikin Aprilin kanssa pelaamaan tuolla kivalla pimputtamisvehkeellä.

341089.jpg

Karen päätti tehdä myös oman osansa ja opetti pienokaisensa puhumaan mahtimaidon maagisella avulla. Aprilin ensimmäinen sana olikin tuttipullo.

341090.jpg

Sitten nämä pienokaiset kasvoivatkin. Tässä Amber, jonka ilmeestä päätellen koulussa ei ollutkaan kauhean kivaa.

341092.jpg

Ja tässä April, joka on samoilla linjoilla sisarensa kanssa, koulu lyttyyn, vessanpyttyyn.. Taaempana kuitenkin näkyy huomenna teiniytensä saavuttava Aaron joka on ilmeisen innoissaan.

341094.jpg

"Minä kasvan tänään isoksi ja aion hankkia heti stipendejä." Aaron leuhki aamiaisella ennen kouluun lähtöä.

341104.jpg

Miksi sanotaan punaista brunettia kahden vihreän blondin välissä?

341096.jpg

Aaron oli juuri menossa hakemaan lehteä täyttääkseen ristisanatehtävän, kun tuollainen kuvatus tuli ja pölli lehden Aaron -paran nokan edestä. Poliisi, poliisi, täällä on rumia rosvoja!

341098.jpg

"Telkku kiinni ja kato mua, mä kasvan!" Aaron karjui Amberille jonka mielestä SimsKakkosen lastenohjelmissa seikkaileva kaupungintuhoajarobotti oli mielenkiintoisempi kuin isoveli.

341100.jpg

Ja niin hän sitten kasvoi. Ihan ilmetty isänsä. Aaron sai tietotavoitteen, ja haluaa vaimonsa olevan mustahiuksinen, meikattu, muttei vampyyri. Aaron -kulta, saisit ehkä enemmän tyttöjä itsellesi kunhan et virnuilisi kuin mielisairaalan asukas.


341124.jpg

Pikku vinkki kuljettajaseni. Ajaessasi autoa kannattaa pitää kädet ratissa ja katsoa tiehen. Ei suinkaan kyylätä kuola valuen kyytiin noussutta nuorta miestä joka tuskin tykkää kaltaisistasi murmeleista.

341125.jpg

Kymppi, kymppi, kymppi!

341127.jpg

Heissulivei Aaron. Pidä kivaa kampuksella.

341129.jpg

"Njäh, njäh. Nytte tää poliisi niinku potkasee sua ihan ku tuomari puuta ku sä oot ollu tuhma." April hekotti kaverilleen Annabelille. "Joo ja nyt tää kuoli." Annabel mutisi ja lyyhistyi nurmelle.

341131.jpg

Tyttöjen leikit kävivät vähän hurjiksi ja he päätyivät leikkimään tielle. Seurauksena oli että Annabelistä tuli pannukakkua koulubussin alla. Onneksi auton alle jäänyt ei ollut April.

Miten elämä jatkuukaan Smithien perheessä? Lue seuraava osa niin tiedät. Ja muistathan kommentoida!