441059.jpg

Alkajaisiksi päästään juhlimaan nuoriherra Toby Smithin syntymäpäiviä. Söpö nykerö on kasvamassa konttaavaksi, kaikkiruokaiseksi monsteriksi.

441060.jpg

Ei pahan näköinen pikkuherra. Mutta kuten varmaan näette, Amberilla on kihlasormus sormessaan, pian siis myös häitä vietettäisiin.

441154.jpg

Häät, todentotta. Amber ja Hemmo ovat päättäneet vakiintua ja hääpaikaksi sovittiin kotipiha suihkulähteen edustalla. Amber ylpeilee kauniilla hääpuvullaan ja näyttää selvästikin häpeävän isänsä possunväristä vaatemakua.

441155.jpg

Tervetuloa sukuun Hemmo Smith.

441058.jpg

Santerista paljastui iän myötä oikea himomesettäjä. Mies saattoi pölöttää mesekavereilleen iät ja ajat siitä miten hän nuorena kalasti jättimäisen kultakalan..

441056.jpg

Kuten näkyy, lisää pikkusmithejä on tulossa. Amber päätti pukeutua vähän muodikkaammin, ja vetäisi ylleen kauniin kesämekon jossa kelpaa keikistellä vatsan kanssa.

441063.jpg

Tobysta nallen jalka maistui erittäin mainiolle.

441067.jpg

Amber alkoi tuntea polttoja vatsassaan juuri iltapesulta tullessaan. Seuraava pikkumukero astumassa maailmaan. Ja se on..

441068.jpg

Poika. Mutta miksi ihmeessä Troyksi nimetty poika köllöttelee mumminsa sylissä isovanhempien makkarissa ja oma äipsykkä seisoskelee kauempana kummallisen näköisenä? (Huomaa Santerin muikea ilme.)

441074.jpg

Taisitte arvatakin, Amber synnytti ilman juustokakkuja kaksoset. Jostain syystä synnyttäjä Troyn tultua maailmaan käveli vessasta makuuhuoneeseen herättämään äitinsä ja synnytti vasta sitten toisen lapsen. Tässä kuvassa esiintyy kuitenkin toisena syntynyt tyttövauva Topaz Smith. (ei, en keksinyt yhtään älyttömämpää nimeä.)

441077.jpg

Isompien ihmisten ihastellessa uusia nykeröitä, ylpeä isoveli Toby istui nalletetun lattian päällä taputtamassa omalle loogisuudelleen.

441100.jpg

Amber huristeli töihin heti samana aamuna kun kaksoset olivat syntyneet. Menopelinä oli uusi, upea ja punainen vauhtihirmu.

441098.jpg

Karen päätti rentoutua hetkisen kaksosten nukkuessa. Röyhkeää laittaa pian ikääntyvä nainen puurtamaan lastenhoidon parissa, omat lapset on jo hoidettu! Kesken shakinpeluun kuitenkin alkoi tuntua kummalliselta, joten Karen nousi ylös ja alkoi tutkia mikä häntä vaivaa..

441082.jpg

Yhtäkkiä Karen muisti, hänen syntymäpäivänsä olisi tänään! Ei muuta kuin nopea poseeraus ja hyvästijättö aikuusuuden kauneudelle.

441088.jpg

Karenista tuli oikein söötti vanhus pienen muodomuutoksen jälkeen. Hiukset tosin valahtivat harmaiksi ja kokivat huiman kasvun.

441111.jpg

Vauvaikä on liian lyhyt. Tässä kasvamassa on Troy isänsä avustuksella. Katsomaan ei ehtinyt kukaan muu kuin mummi, koska Amber -äiti oli teatterilla ja isoisä kokkaili pöperöitään ravintolassaan. Kukaan ei edes ehtinyt keittiötasoa pikkuisen kunniaksi puhdistaa.

441115.jpg

Ai kun on söötti. Troysta kasvoi aivan isänsä näköinen, vaikka äidiltä peritty leuka onkin vähän hupsu.

441120.jpg

Seuraavaksi on sitten Topazin kasvun aika mummin avustuksella. Karen on päättänyt juhlistaa lapsenlapsensa kasvua pukeutumalla trendikkäästi pyjamaan.

441123.jpg

Auuhh, miksi nämä lapset ovat niin söpöjä? Tulee liian vaikeaa päättää perijä sitten joskus. Tässä siis Topaz -taapero.

441126.jpg

Karenkin ehti töihin välillä, kun lapset kasvoivat taaperoiksi. Vessassa vanhusnainen kuitenkin säikähti aviomiestään joka oli suihkussa. "Kulti! Miksi olet alaston?" Karen parkaisi järkyttyneenä. "Yleensäkin siksi koska olen pesulla enkä kylve vaatteet päällä, höpsö nainen." Santeri vastasi järkyttyneelle vaimolleen. Karenista on tainnut tulla vanhuudenhöperö, neljänkymmenen avioliittovuoden jälkeen tuskin on tervettä pelästyä alastonta puolisoaan.

441135.jpg

Aikoinaan Tobyn maistelema nalle joutui Topazin hyökkäyksen kohteeksi.

441139.jpg

Luuleeko Amber löytävänsä vessa-ankkoja pytystä, kuin noin syvälle päänsä tunkee?

441143.jpg

Tobyn aika kasvaa ja vastaanottaa lapsuuden ilot. Pikkusiskoa kiinnostaa enemmän kaniinin tuijottelu kuin isoveljen kasvu.. Hmm.

441147.jpg

Olen rakastunut. Tobyyn nimittäin. Uskomattoman komea lapsi! Pienemmät sisarukset saavat tehdä parhaansa jos meinaavat päästä perijän paikalle.

441152.jpg

Tobyn ollessa koulussa, kaksosten leikkiessä ja muiden ollessa töissä oli Amberilla aikaa kuntoilla. Kesken kuntoilun mahassa alkoi tuntua hassulta ja Amber poistui juoksumatolta. Vessa-ankat ovat tainneet vastata pönttöhuhuiluun, lapsi luvassa.

Minkälainen muksu on seuraava Smithin perheen jäsen? Se ja paljon muuta selviää tulevassa osassa.